HTC - Belangrijk nieuws - update corona en andere zaken

11 november 2021


Beste HTC-leden,

Hierbij vraag ik jullie aandacht voor het volgende.

Coronamaatregelen

Sinds vorig weekend zijn de landelijke coronamaatregelen aangescherpt. Dat houdt voor ons in dat een geldige QR code nodig is: 

  • bij gebruik van de bar/horeca, zowel in het clubhuis als op het terras  
  • voor gebruik van toiletten en/of kleedkamers 

Wij vragen jullie medewerking hiervoor.

We vragen aan HTC leden en gasten om de bardienstmedewerker je QR code te laten zien/laten scannen. We vragen aan de bardienstmedewerkers om QR codes te checken van de bezoekers van ons park die gebruik maken van de kleedkamers/toiletten of drankjes nuttigen op het terras of in het clubhuis.

Deze maatregelen zullen worden uitgeprint en opgehangen bij de ingang naar de toiletten/kleedkamers en op de deur van het clubhuis. Speel je binnenkort thuiswedstrijden bij HTC? Attendeer dan de tegenstanders op deze maatregelen en verzoek ze hieraan mee te werken.

Vrijwilligersavond

We hebben lang getwijfeld over wat te doen met de vrijwilligersavond. Verschillende plannen voor activiteiten lagen klaar. Maar.... toch was onze conclusie dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen en daarmee niet op korte termijn de vrijwilligersavond moeten organiseren. Vorig jaar hebben we de in plaats van de vrijwilligersavond de vrijwilligers een cadeautje gebracht. Dit jaar willen we echt een vrijwilligersavond regelen, maar "niet nu". We hebben een nieuwe datum geprikt, begin volgend jaar: 26/maart/2022. 

Activiteiten in 2022

We gaan er vanuit (& hopen natuurlijk) dat in 2022 de coronamaatregelen grotendeels achter de rug zijn. Daarom zijn we begonnen met het maken van een activiteitenkalender voor 2022. Hierbij de oproep aan commissies en leden om eventuele plannen voor 2022 met ons te delen, zodat we die kunnen toevoegen aan de agenda. Hierbij al wat data voor in je agenda:

  • 14 maart 2022 - Algemene Ledenvergadering
  • 18-20 maart 2022 - HTC funkamp voor de jeugd van 7 t/m 14 jaar
  • 26 maart 2022 - Vrijwilligersmiddag/-avond 

Vriendelijke groet,

Namens het bestuur van HTC

Annet Rozema

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628