HTC - corona update & overig clubnieuws

04 januari 2022


Beste allen,

Allereerst de beste wensen voor 2022. We hopen natuurlijk op een sportief jaar, waarin de coronamaatregelen zo spoedig mogelijk kunnen worden afgebouwd. Dat de competitie weer van start mag gaan, het clubhuis open gaat, de kinderen op tenniskamp gaan, en de diverse toernooien weer georganiseerd kunnen worden. 

Hierbij wat clubnieuws op een rijtje.

Clubzaken

  • Brainstorm: Zodra het weer kan willen we met een aantal clubgenoten om tafel gaan om te brainstormen over belangrijke zaken. Hieronder valt bijvoorbeeld de bezetting / aanpak van de baancommissie. Maar ook andere onderwerpen kunnen besproken worden. Zodra het weer kan prikken we een datum. Wil je meedenken? Je kunt je alvast aanmelden door een berichtje te sturen naar mij (Annet): [email protected].
  • Vervangen brug: We hebben van de gemeente Alphen aan den Rijn begrepen dat de brug eindelijk vervangen gaat worden! En wel in de week van 14 februari. Hoe dit wordt aangepakt, bijvoorbeeld qua bereikbaarheid van de achterbanen, daar zullen we jullie nog over informeren. 
  • Multi-clubcompetitie: Per 1 februari start de KNLTB met de multi-club-competitie. Hierover stuur ik zo even een aparte mail, want dat is te uitgebreid om in deze nieuwsbrief goed uit te leggen.

Corona-nieuws

We hebben goed en slecht corona-nieuws:

  • Goed nieuws: per 11 januari mogen jongeren t/m 17 jaar weer buiten tennissen tot 20.00 uur ‘s avonds. 

  • Slecht nieuws: Voor tennissers vanaf 18 jaar geldt dat een tennisleraar zich op 1,5 meter afstand slechts op één tweetal mag richten. De leraar mag zich dus niet verplaatsen van tweetal naar tweetal. NB: voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar geldt geen maximale groepsgrootte. 

Tot zover,

Vriendelijke groet,

Annet Rozema

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Address

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628