Over onze vereniging

 
HTC: De Vereniging
 
Het doel van HTC (Hazerswoudse tennisclub) is een vereniging te zijn die meer is dan een uitgifteloket van een abonnement om te tennissen!
Dit lijkt misschien heel logisch maar het is een belangrijk standpunt van onze club dat je er door en voor de leden bent.
Wij als HTC’ers kunnen en willen de vereniging niet met z’n allen runnen als we alleen maar leden hebben die komen tennissen en weer naar huis gaan.
We hebben een aantal doelen opgesteld:
  • De vereniging geeft gelegenheid aan de leden voor het beoefenen en bevorderen van de tennissport binnen het verband van de KNLTB.
  • HTC heeft trainingsmogelijkheden voor haar leden.
  • De club vindt het belangrijk om groeimogelijkheden voor het spelpeil van alle leden te stimuleren door het organiseren van toernooien, deelname aan competities te verzorgen en diverse clubkampioenschappen te organiseren.
  • Aan de jeugdleden wordt zeer veel aandacht besteed en voor hen organiseren we een breed scala aan activiteiten voor de verschillende leeftijdscategorieën.
 
Belangrijk
Om bovenstaande doelen te waar te maken, de contributie laag te houden en de drankjes in het clubgebouw betaalbaar te houden moeten leden bij HTC meer willen doen dan tennissen alleen. Dit betekent in de praktijk dat er 3 maal per jaar een bardienst moet worden gedraaid en/of dat je gevraagd wordt om je voor een van de vele commissies in te spannen. Deze werkzaamheden maken dat je meer leden kent dan alleen je eigen kringetje binnen de club en dat we met z’n allen een echte vereniging zijn.
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628