HTC - coronazaken en overig nieuws (november 2021)

11 november 2021


Beste HTC-ers,

Hierbij vraag ik jullie aandacht voor een aantal clubzaken.

Coronamaatregelen

Heel even leek het er op dat ook als we wilden tennissen we een QR-code zouden moeten laten zien. Gelukkig is dat van de baan. Toch komen we er niet onderuit om voortaan QR codes te gaan checken in het clubhuis of op het terras. Het is niet anders. Het alternatief is om het clubhuis weer te sluiten, en daar zitten we toch niet op te wachten.

Dit houdt in dat bardienstmedewerkers de QR codes van gasten moeten checken. We vragen jullie medewerking hiervoor. Hopelijk is deze maatregel van korte duur, maar er is niet echt een andere optie... Hierbij dan ook het vriendelijke verzoek om aan de checks mee te werken. En, aan de bardienst-draaiers het verzoek om de QR codes te checken bij de leden die een consumptie nuttigen.

Wellicht goed te weten dat aanstaande dinsdag bestuursvergadering is. Dan zullen we nog bespreken wat praktisch gezien de beste manier is om de QR codes te checken. We komen daarna bij jullie terug met een update. Tot die tijd vragen we alvast jullie medewerking door,  wanneer je niet in het bezit bent van een QR-code, geen drankjes te nuttigen op het terras of in het clubhuis. Gelukkig mag je wel gewoon tennissen.

Bardienstmedewerkers zelf hoeven de QR code overigens niet te laten zien. 

BEC-zaken

De BEC is de Bar- en Evenementen Commissie. Deze commissie regelt bijvoorbeeld de inkoop van drank en eten, de kassa, de aanwezigheid van het pin-apparaat, en meer. Tot dusverre was Joyce van Wieringen het primaire aanspreekpunt van de BEC. Helaas heeft Joyce besloten zich terug te trekken uit de BEC. Jammer, Joyce! Wel names iedereen heel veel dank voor je enorme inzet de afgelopen jaren. Kim de Boer heeft de rol als aanspreekpunt overgenomen van Joyce. Dank Kim, heel fijn. Kim (en andere BEC-leden) is te bereiken door een mail te sturen naar [email protected]

Oud papier en andere recycling-zaken

We zijn op zoek naar iemand die zich kan ontfermen over de recycling van bijvoorbeeld glas, plastic en oud papier. Dat kost misschien niet extreem veel tijd, maar is wel extreem gewenst. Wie biedt zich aan? Je kunt je melden door een mail te sturen naar de BEC, of naar mij ([email protected]).

 

Vriendelijke groet,

Namens het bestuur, 

Annet Rozema (voorzitter)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628