HTC - nieuwsbrief januari 2024

09 januari 2024


Beste allen,

Op 6 januari vond het ouder-kind-toernooi plaats bij HTC. Een superleuke middag en avond, met droog weer (niet onbelangrijk), met tenniswedstrijden en gezellig samen eten. Dank aan alle deelnemers voor jullie gezelligheid, en dank aan de organisatoren voor het regelen van het OKT.

Herhaalde oproep: formulier m.b.t. vrijwilligerswerk HTC

Tot dusverre hebben 14 leden het formulier ingevuld met de vraag om aan te geven met welke activiteiten je de club wilt hebben. Dat is iets meer dan de vorige keer (dank), maar... we hopen toch op meer ingevulde formulieren. Je helpt ons enorm als je aangeeft waar je mee zou willen helpen. Hierbij daarom nogmaals de link: Vrijwilligerswerk HTC.  

14 januari: Zo-Mi-Bo (tennis, borrelen, eten)

Op zondag 14 januari gaan we:

  • Onderlinge wedstrijden tennissen
  • (Nieuwjaars-)borrelen
  • Gezellig samen BBQ-en

Voor de nieuwjaarsborrel hoef je je niet aan te melden. Voor de tenniswedstrijdjes en de BBQ wel. Doe je mee? Zie bijgevoegde flyer. We hopen op een hoge opkomst. Aanmelden kan door een appje te sturen naar Raimond, of door een mailtje te sturen naar Raimond: [email protected]. Mocht het te koud zijn om te tennissen, dan wordt er alsnog geborreld en de BBQ kan natuurlijk ook gewoon plaatsvinden. 

Groet, 

Annet Rozema

voorzitter

 

 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628