HTC nieuws - april 2023

09 april 2023


Beste allen,

Allereerst natuurlijk fijne Paasdagen. Hoop dat jullie allemaal genieten van een zonnig en misschien ook sportief weekend.

Hierbij wat HTC zaken op een rijtje. 

Seniorplus toernooi

Op 30 maart vond het seniorplus toernooi plaats bij HTC. Gelukkig was het een droge dag, met zelfs een zonnetje. Eric van Mourik had zijn saxofoon meegenomen bij wijze van zoemer. Hoe leuk. Het was een geel gezellige dag, met zowel HTC leden als leden van verenigingen uit de buurt. Dank aan de organisatie! Dank aan de bradienst, de BEC, en de deelnemers. 

Notulen ALV finaal

We hebben geen op-/aanmerkingen ontvangen op de notulen van de ALV van 13 maart jl. Daarmee zijn de notulen finaal. Voor de volledigheid in de bijlage nog de finale notulen.

Vervangen pui

Tijdens de ALV is het streven afgesproken het vervangen van de pui van het clubhuis in 2023 te vervangen. Daartoe is deze een eerste stap gezet, door verschillende opties door te spreken. Peter O., Sijmen, Johan en Annet hebben dit opgepakt. Mocht je ook willen meedenken/meehelpen, laat gerust weten.

Onderzoeken vervanging van de banen

Na de ALV hebben Michael Bes en Eric Luiten zich aangeboden om de verschillende baansoorten te onderzoeken en met een voorstel te komen over wanneer de banen te vervangen en met welke baansoort. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Laat dan weten, de mannen kunnen best nog wat hulp gebruiken.

Open dag HTC 

We willen graag een open dag organiseren bij HTC. Wie o wie wilt helpen met de organisatie? Datum prikken (zeker in overleg met Raimond), uitnodigingen maken, oproep in de krant, social media. 

Voorjaarscompetitie van start

De voorjaarscompetitie is weer gestart. Het begon meteen met "inhalen", in verband met heel slechte weersomstandigheden. Laten we duimen voor beter weer de komende speeldagen. Zit je niet in een competitieteam, maar lijkt het je leuk om een keer in te vallen? Meld je dan bij de competitieleiders: [email protected]. Dan geven Bart en Arno je naam door aan de captains.

Parkeren bij HTC

Goeie genade, wat is het toch een puinzooi in de straten rondom de club. We hopen natuurlijk allemaal van harte dat de werkzaamheden binnenkort zijn afgerond. Wanneer dat zo is... mag ik dan jullie vragen om rekening te houden met de buren als je parkeert? De meesten van ons komen op de fiets, maar mocht je met de auto komen dan wordt op prijs gesteld als je niet je auto half op de stoep zet. Dank. 

Tot zover,

Groet,

Annet

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628