HTC nieuws - april 2023 - 2

01 mei 2023

Beste allen,

De Koningsspelen vonden weer plaats bij HTC. Raimond en andere begeleiders hebben maarliefst 160 kinderen verwelkomd bij HTC. Lekker tennissen en lol maken. Hoe leuk is dat. Dank voor de voortreffelijke organisatie! 

Plantjes

De afgelopen jaren werden de plantjes op ons park verzorgd door Ans, Greet en Ilse. Zij regelden dat de plantjes er kwamen, en dat ze water kregen. Dank!

Nu hebben Greet en Ilse aangegeven te willen stoppen. Je snapt de vraag: wie-o-wie wilt samen met Ans Vrielink de plantjes verzorgen op het park? Je kunt je bij mij (Annet) melden, dan breng ik je in contact met Ans.

Beste bardienstmedewerkers:  zouden jullie ergens tijdens je bardienst een rondje "plantjes watergeven" willen inlassen?

Alleen betalen met pin

Wellicht is het al opgevallen, maar sinds april is het alleen nog mogelijk met pin te betalen bij HTC. Dit scheelt voor ons een hoop "gedoe", immers we hoeven niet meer naar de bank om geld te storten. Dank voor jullie begrip!

HTC Open - sponsoren gezocht

De voorbereidingen van het HTC Open 2023 zijn in volle gang. Over ruim een maand sluit de inschrijving en zullen we de indeling van de poules maken, en de wedstrijden plannen. Nu zijn we op zoek naar toernooisponsoren. Dat kan door met spullen te sponsoren, met iets van een tegoedbon voor in de "goodybag", of door middel van een geldelijke bijdrage. We kunnen banners ophangen, of posters van de sponsor; afspraken kunnen in overleg worden gemaakt. Dus.... ben je zelf ondernemer, of ken je een ondernemer die op deze manier ons toernooi wilt sponsoren, kun je dat aan ons doorgeven? Zou fantastisch zijn.

Tot zover,

Groet,

Annet Rozema

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628