HTC nieuws - eind oktober 2023

26 oktober 2023


Beste allen,

Hierbij een aantal zaken om te delen / om jullie aandacht voor te vragen.

18 november: Gooische Vrouwen Bingo / Ladies night 

De voorbereidingen voor de Gooise Vrouwen Bingo zijn in volle gang. Er is heel veel animo om te komen, dus dat is superleuk. Er zijn nog zo'n 10 kaarten beschikbaar, dus dames, sla je slag. Informatie vind je in de flyer die bijgevoegd is bij dit bericht. 

Terug van weggeweest: dartavonden

Naast tennissen, zijn we als HTC-ers ook dol op darten. En dat kan weer. Er worden diverse dartavonden georganiseerd, dus: blok vast je agenda:

  • 17 november
  • 15 december
  • 19 januari
  • 16 februari
  • 15 maart

Heb je vragen over de dartavond of vind je het leuk te helpen bij de organisatie? Stuur gerust een mail aan [email protected]

6 januari: ouder-kind-toernooi

Ook voor het OKT stromen de aanmeldingen binnen. Top. Heb je je nog niet aangemeld maar wil je wil graag meedoen? Stuur dan een bericht naar [email protected]

Sponsorzaken

Dit jaar liepen we hier en daar wat sponsormogelijkheden mis, doordat we te laat waren met het aanvragen van sponsorbijdrages. Dan moet je denken aan het sponsoren van het jeugdkamp met bijvoorbeeld boodschappen (Jumbo, Hoogvliet, etc) of het sponsoren van het HTC Open. We willen dat voor komend jaar vroegtijdig oppakken, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van sponsormogelijkheden. Wie helpt? Als je belangstelling hebt om te helpen, stuur dan een maitje naar [email protected].  

Bardiensten

Het jaar is bijna om, dus.... grijp je kans en schrijf je in voor een bardienst.
Wil je liever (alleen of met een groepje) iets anders aanpakken in plaats van een bardienst? Dat kan. Neem even contact op met Annet zodat we kunnen doorspreken wat er allemaal te doen is. Daarbij kun je denken aan ramen lappen, dug outs schoonmaken, vriezers ontdooien, etc. ([email protected]).

Tot zover.

Vriendelijke groet,

Annet Rozema

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628