HTC nieuws - februari 2023

09 februari 2023


Beste allen,

We zijn het jaar sportief gestart met de clubkampioenschappen mixed dubbel. Met regen, hagel, sneeuw en wind! Onvoorstelbaar wat een verschrikkelijke weersomstandigheden hebben we gehad. Toch was het een super gezellig toernooi. En er werden vele, leuke wedstrijden gespeeld. Toptoernooi. We gaan in het najaar van 2023 nogmaals de clubmix organiseren, dan is het vast en zeker beter weer.

ALV 2023

De ALV is gepland op 13 maart. Kom je ook? De agenda is:

De agenda is als volgt:

  • Opening / Mededelingen
  • Terugblik 2022
  • Financieel jaarverslag 2022
  • Kascontrole en Decharge
  • Bestuurswisselingen
  • Plannen 2023 

Schoonmaak clubhuis

Wie-o-wie wil (ipv een bardienst) helpen met de grote schoonmaak van het clubhuis? Datum in overleg. Liefst voor 12 maart (optie: in de week van 6 maart). Wil je de handen samen ineen slaan? Meld je dan bij Annet ([email protected]).

Hulp gezocht

Erik van Lavieren stopt na maarliefst 15 jaar (!) als contactpersoon van de alarmcentrale. Dus als het alarm afgaat bij HTC, werd Erik gebeld. Dat gebeurt niet vaak hoor, maar er is nu eenmaal een contactpersoon nodig namens de club. Die persoon checkt even of er wat loos is bij de club. Wie wil deze rol van Erik overnemen? Zou heeeel fijn zijn, wordt gewaardeerd als je je aanmeldt. (mailtje naar Annet: [email protected]

Ladies night & men's eve

Wie o wie vindt het leuk om of een ladies night te organiseren of een men's eve bij HTC? Meld je aan! Dan gaan we dat plannen.

Groet,

Annet

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628