HTC nieuws - januari 2021

07 januari 2021


Beste allen,

Allereerst de beste wensen voor 2021. We hopen natuurlijk allemaal dat we binnenkort weer kunnen borrelen, dubbelen, competitiespelen etc. 

Mag ik jullie aandacht vragen voor een aantal zaken?

ALV 2021

We zijn van plan de ALV niet via web te doen, maar per mail. We zullen de mogelijkheden daarvoor de komende dagen verder uitzoeken, immers, meer verenigingen hebben te maken met deze kwestie. Wij menen dat een ALV per email mogelijk is, omdat we de plannen waarvoor we goedkeuring wilden vragen uitstellen tot volgend jaar of het jaar daarna. Daarmee zijn er geen grote besluiten te nemen. Meer nieuws volgt. 

Corona-aanbieding HTC lidmaatschap

In deze corona-tijd, met zoveel restricties op binnensporten, teamsporten, fitness, is tennis gelukkig nog wel mogelijk. Daarom lijkt het ons passend om een aanbieding te doen aan iedereen die nog niet lid is, maar het leuk lijkt om 3 maanden te tennissen. Het is vergelijkbaar met het zomerlidmaatschap die we afgelopen jaar hebben aangeboden.

Periode: 15 januari t/m 15 april 2021

Kosten senioren:

  • 45 euro als je nog niet eerder lid bent geweest van HTC
  • 60 euro als je al eerder lid geweest bent van HTC

Kosten junioren (t/m 17 jaar):

  • 25 euro als je geen les neemt
  • 50 euro als je meedoet met de lessen (data in overleg met Raimond)

Vacatures HTC

We zijn nog steeds op zoek naar:

  • Versterking van de baancommissie
  • Schoonmaker (m/v)

Wie o wie meldt zich aan? Mag individueel, maar ook met iemand anders als koppel. 

Facturen lidmaatschap 2021 & pasjes

Marjon werkt aan de facturen voor het lidmaatschap voor 2021. Hiervoor gebruikt ze een functionaliteit aangeboden in het KNLTB ledensysteem waarvan we gebruik maken. Het is de verwachting dat alle facturen uiterlijk maandag verstuurd zijn. Kunnen jullie je "inbox" in de gaten houden? Voor ouders van jeugdleden, wellicht even extra in de gaten houden in geval het mailadres van je kind gekoppeld is aan hun lidmaatschap. In geval van vragen, kun je mailen naar [email protected]

Goed te weten: de passen die vorig jaar zijn uitgedeeld blijven ook dit jaar geldig. Dus er worden geen nieuwe passen uitgedeeld.

Tot zover,

Met vriendelijke groet,

Annet Rozema

voorzitter

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Address

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk