HTC nieuws - juli 2023

11 juli 2023


Beste allen,

Geniet je lekker van de zomer? Ik hoop het. 

De clubmix was supergezellig, dank aan een ieder die heeft meegedaan of geholpen heeft het toernooi tot een succes te maken. Nu is het zomervakantie, maar toch staan we niet stil bij HTC.

Hierbij wat zaken op een rijtje.

23 juli - borrel en toss!

Voor leden, maar ook voor aanhang. Na de gezelligheid van het HTC Open en van de clubmix, organiseren Stephanie en Ludo een volgende activititeit.  Je bent van harte welkom om lekker een balletje te slaan onder het genot van een borrel. En, als kers op de taart hoort daar nog een goed stuk vlees van de bbq bij, wat wil je nog meer?! Wil jij hierbij zijn ? Geef je op voor 18 juli bij Stephanie van Heerdt of Ludo van den Berg! Tot dan! (of email naar [email protected]). Zie ook de bijgevoegde flyer. 

Clubkampioenschappen Enkel/Dubbel

Binnenkort kun je je weer inschrijven voor de clubkampioenschappen enkel en dubbel (HD/DD). In de kalender van HTC staat vermeld dat dit toernooi loopt van 26 aug t/m 3 september. Dit passen we echter een ietsje aan, aangezien we verwachten veel wedstrijden te moeten plannen. Dus: het toernooi zal lopen van 28 augustus t/m 8 september. Dus: de finales vinden plaats op vrijdag de 8e. Stay tuned, meer nieuws volgt

Vrijwilligersavond

De vrijwilligersavond die gepland stond in juni hebben we moeten verschuiven. Er is nu een nieuwe datum geprikt. Nog wel een beetje onder voorbehoud, maar toch meld ik de datum wel even: vrijdagavond 6 oktober. Meer nieuws volgt. Heb je zin in meehelpen met de organisatie? Laat dat dan weten, hulp is zeker welkom.

Tennisballen

Arno en Bart hebben gekozen voor een ander merk tennisballen: Babolat. Deze ballen lijken beter geschikt voor onze banen dan de Dunlop ballen die we hadden. Die zijn al heel snel pluizig. We verwachten dat we langer kunnen genieten van de Babolat ballen. Leden kunnen de ballen kopen aan de bar, voor 7,50 voor een blik van 4 ballen.

Tot zover, ik hoop dat ik niets vergeten ben. Fijne zomer allemaal. Tot snel.

Groet,

Annet

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628