HTC Nieuws - juni 2021

11 juni 2021


Beste allemaal,

Lekkerrrr.... het wordt steeds beter met de coronamaatregelen. We kunnen weer op het terras zitten, drankje drinken. Dat maakt toch een enorm verschil. Intussen wordt er vanalles gedaan en georganiseerd op de club, dus hierbij even wat zaken op een rijtje.

Jeugdcompetitie van start!

De voorjaarscompetitie van de jeugd gaat nu van start; aanstaande zondag is de eerste speelronde. Dat was een beetje een verrassing voor ons (oeps), maar, we hebben er wel zin in! Echte wedstrijden, tegen kinderen van andere verenigingen, uitwedstrijden en thuiswedstrijden. De kinderen spelen hun competitiewedstrijden op zondag. Dat houdt in dat er banen geserveerd zullen worden voor hen. Er is altijd minimaal 1 vrijspeelbaan beschikbaar. Beste jeugd en ouders, houden jullie je wel aan de coronamaatregelen? De actuele maatregelen zijn te vinden op de website van de kltb: KNLTB-nieuws over tennis en corona | Corona

Clubactiviteiten

Er wordt van alles georganiseerd bij HTC, voor jong en oud, voor ervaren en minder ervaren tennissers. Hierbij een aantal zaken op een rijtje:

  • Iedere donderdagavond is er rommelpotten. Je hoeft je niet aan te melden, iedereen is van harte welkom. Het is een leuke manier om een lekker potje te tennissen, en je leert andere leden kennen. 
  • Op dinsdag- en vrijdagochtend is er koffietennis. je bent van harte welkom om mee te doen. Aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs
  • Laddercompetitie: leuk als je pas begonnen bent met tennis, maar ook leuk als je al wat langer tennist. Je tennist 1 set, enkelspel, mannen en vrouwen door elkaar. Er zijn op dit moment 42 leden die meedoen aan de ladder! Dat zijn er een boel, maar je kunt je nog zeker aanmelden, dat kan op: https://www.sportconnexions.com/tvhtc/
  • Van 4 t/m 9 juli wordt door Raimond en de BEC het Tropical Tennis Mix toernooi georganiseerd. Meer informatie volgt binnenkort.

Maandag 14 juni: parkdag

Vele handen maken licht werk. Wie heeft maandagochtend tijd om mee te helpen met het opknappen van het park? We willen hier een regelmatig terugkerende activiteit van maken, met een groep leden die gezamenlijk de handen uit de mouwen willen steken. Het betreft ook minder zware taken, zoals planten watergeven en dergelijke. Tijdstip: 9:30 uur tot 11:30 uur, bij HTC (natuurlijk).

Bardiensten

Veel leden hebben waarschijnlijk een mail ontvangen met voorgestelde bardiensten. Deze bardiensten hebben te maken met de opstartende jeugdcompetitie. We gaan reguliere bardiensten ook zeer binnenkort weer opstarten, dus daar volgt waarschijnlijk eenzelfde mail over.

Goed om te weten: deze mails met bardiensten zijn bedoeld als handige manier om je bardienst te plannen. Het is geenszins een verplichting om een van die bardiensten te plannen.

Wil je bardienst draaien? Dan moet je wel in het bezit zijn van een verantwoord alcohol certificaat. Je kunt het certificaat behalen door een online cursus en toets te doen: Voor Elkaar | Sport - Overview (verantwoordalcoholverkopen.nl)

Nieuw - nieuw - nieuw

De wens om de oefenmuur op te knappen / te moderniseren is er al lange tijd. Nu zijn er echter sponsoren gevonden voor het opknappen van de muur. Hoe leuk is dat! Het houdt in dat we afscheid gaan nemen van de Mickey Mouse muur, die heel lang dienst gedaan heeft. Komend weekend wordt begonnen met het schilderwerk. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat. 

Het speeltoestel dat naast baan twee stond is afgebroken. Het toestel heeft lang dienst gedaan, is nog een keer door leden opgeknapt, maar was nu echt niet meer deugdelijk. Ook hier is goed nieuws: er komt een nieuw speeltoestel. Top.

Dat was het weer voor nu.

En.... weet je nog iemand in je omgeving die mee wilt doen aan de zomerledenactie? Het kan nog!

Tot gauw bij HTC,

Groet,

Annet Rozema

voorzitter

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Address

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk