HTC nieuws - juni 2022

06 juni 2022


Beste HTC leden,

Mag ik jullie aandacht voor een aantal clubzaken?

Zomerlidmaatschap

We gaan ook dit jaar weer reklame maken voor het zomerlidmaatschap. Dit lidmaatschap gaat in na het HTC Open, en heeft een duur van 3 maanden. In de flyer (zie bijlage) staan de nodige details. Raimond zal proberen zomerleden die een of meerdere proeflessen willen te plaatsen in zijn lessen. Helpen jullie mee door de flyer te delen met vrienden en familie? Het is en blijft een mooie manier om kennis te maken met HTC.

Voorbereidingen HTC Open 

De toernooicommissie, samen met de BEC zijn volop bezig met de voorbereidingen van het HTC Open 2022. Tijdens het toernooi wordt weer gekookt door leden (ma t/m vrij). Als deelnemer van het toernooi ben je natuurlijk van harte welkom, maar ook als je niet deelneemt aan het HTC Open ben je van harte welkom om mee te eten. Je kunt je opgeven in het clubhuis met een inschrijflijst (die zal daar liggen vanaf aanstaande vrijdag).

We zoeken naar 3 mensen die aanstaande vrijdag van 12:30 uur tot 16:00 uur helpen met de grote schoonmaak van de keuken en het clubhuis. Anke zet de bardienst open in het systeem, dus daar kun je je inschrijven voor deze "dienst". 

Vrijwilligersavond

Aanstaande zaterdag vindt de vrijwilligersavond plaats bij HTC. Mocht je vrijwilliger zijn, de communicatie niet ontvangen hebben, en toch graag komen? Meld je dan even bij Annet ([email protected]). Je bent dan natuurlijk alsnog van harte welkom om te komen.

Tot zover,

Vriendelijke groet,

Annet Rozema

Zomerlidmaatschap.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Address

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628