HTC nieuws - maart 2022

27 maart 2022


Beste HTC-er,

Hierbij wat HTC nieuws op een rijtje.

HTC ALV 2022

Op 14 maart vond de ALV plaats in het clubhuis. De drempel voor het aantal leden om besluiten te nemen, in dit geval ook een statutenwijziging was te laag. Daarom is maandag 28 maart een tweede ALV. De besluiten die dan genomen worden zijn sowieso geldig. Jullie zijn van harte welkom om aan te schuiven

Tennisballen

Er zijn weer tennisballen beschikbaar. Die zijn bedoeld voor de voorjaarscompetitieteams, maar zijn ook te koop voor leden. De ballen zullen 7,50 euro kosten per blik. Dat is een euro meer dan dat we gewend waren.

Jeugdfunweekend

De jeugd van HTC had een fantastisch weekend in Midwolda. Er waren 40 kinderen van de partij, en 6 begeleiders. Zo te horen was het een heel succesvol weekend; de kinderen (en hun ouders) raken er niet over uitgepraat. Dank aan Raimond, Anouk, Johan, Mirre, Arnoud en Maaike voor de organisatie. In het clubhuis hangt een mooie collage van foto's van het weekend. 

Rommelpotten

De kop van het rommelpotten is ervan af. Er werd weer lekker getennist afgelopen donderdag. Er waren vijf enthousiaste tennissers waarvan een deel zelfs uit Alphen was gekomen.  Voor komende donderdag zijn er twee banen gereserveerd zodat we met nog meer kunnen tennissen. En mochten we aan twee banen niet genoeg hebben, dan kunnen we er vast nog wel een baan bijsprokkelen. Iedereen is welkom!! Hopelijk tot donderdag. 

Laddercompetitie

Op maandag 4 april start het nieuwe seizoen van de HTC enkel tennisladder. Elke 2 weken regelen wij leuke wedstrijden tussen spelers van hetzelfde niveau. Doe je al mee aan de ladder? Dan ontvang je komende week een herinnering. Doe je nog niet mee met de ladder maar wil je het graag proberen? Dan kun je je hier inschrijven: https://sportconnexions.com/nl/tennisladder/tvhtc/730/

 

Vrijwilligersavond

We hadden geplandom de vrijwilligersavond in maart te organiseren. Dat is helaas niet gelukt. Misschien niet een goed idee om dat rond de ALV te plannen.... We komen z.s.m. met meer nieuws hierover.

HTC Open 2022

Ja! Het HTC Open toernooi gaat dit jaar weer door. We hebben er zin in. De voorbereidingen gaan deze week van start. Mocht je het leuk vinden om de HTC Open Toernooicommissie te versterken, dan ben je van harte welkom. Aanstaande dinsdag, 29 maart, komen we bijeen om 20:15 uur in het clubhuis. Kom gerust langs om kennis te maken, we leggen je graag uit wat het inhoudt om mee te helpen.

Tot zover,

Wellicht tot morgen,

Annet Rozema

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Address

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628