HTC nieuws - mei 2021

15 mei 2021


Beste allen,

Lekker he, dat we weer allemaal mogen tennissen. Onder voorwaarden, maar toch... er wordt weer volop getennist. 

Hierbij diverse mededelingen op een rijtje. 

Van het bestuur

  • Op de stukken van de ALV is geen commentaar gekomen. Daarmee zijn de stukken goedgekeurd, zonder wijzigingen.
  • Op de stukken die we gedeeld hebben over de het beleid omtrent VOG (verklaring omtrent gedrag) hebben we een paar kleine opmerkingen gehad, waarvoor dank. Het betrof een suggestie voor tekstuele aanpassing en een aantal berichten die steun uitspraken over het voorgestelde beleid. We gaan de laastste aanpassing doen, waarna de stukken op de site gepubliceerd worden. Daarna kunnen we ons aanmelden voor de gratis VOGs, voor bijvoorbeeld de bestuursleden, de jeugdcommissie, en de trainer.

Overige zaken

  • De bloembakken zijn weer mooi gemaakt, met nieuwe plantjes. Dank aan allen die daaraan hebben bijgedragen. Zo ziet het park er weer keurig uit.
  • Hebben jullie gezien dat er een gat gemaakt is in de heg bij baan 2? Zo kunnen we mooi naar de waterval die erachter ligt kijken. Het ziet er heel leuk uit. Dank aan de klussers.
  • Er zijn al ruim 40 leden die deelnemen aan de laddercompetitie. Doe je ook mee? Het is een mooie manier om lekker te tennissen en nieuwe mensen te leren kennen.
  • Het tijdslot op de baanverlichting lijkt (nog) niet te werken. Daarom even het verzoek aan allen om, als je van de baan gaat, de lampen uit te zetten. Dat doe je door in het halletje de schakelaars om te zetten. Je ziet meteen of de lampen uit zijn, want het zijn ledlampen. Komt er dan toch nog iemand tennissen na je? Geen probleem, want de ledlampen kunnen dan meteen weer aangezet worden.
  • Wist je dat je met de app ook een introducee kunt aanmelden? Introducees kosten 5 euro. Kun je tzt betalen in het clubhuis, geen probleem (geen haast).

Zomerledenactie

  • Ook dit jaar gaan we weer starten met een zomerledenactie. Deze zal lopen van 1 juni t/m 31 augustus. Meer informatie volgt binnenkort.
  • De bedragen zijn hetzelfde als vorig jaar

Corona-zaken

  • Per 19 mei worden weer versoepelingen doorgevoerd van de coronamaatregelen. Zo wordt het weer mogelijk om clubactiviteiten te organiseren tot 30 personen, zonder publiek, met het terras open tot 20:00 uur. We staan te springen om leuke dingen te organiseren, meer informatie volgt. 
  • Het terras mag wel weer open, de kantine nog niet. We gaan nog geen reguliere bardiensten inplannen, maar bij bijvoorbeeld koffietennis is het mogelijk om koffie te schenken en die op het terras te nuttigen.

Dan nog tot slot: we hebben weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen! Dat is echt heel goed nieuws. Welkom aan allen. 

Tot zover dit nieuwsbericht. We komen binnenkort met meer informatie over activiteiten op de club.

Groet, namens het bestuur,

Annet Rozema

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628