HTC nieuws - september 2022

06 september 2022


Beste allen,

Hoe gaat het met jullie? De zomervakantie ligt voor velen achter ons; ik hoop dat jullie weer lekker aan het tennissen zijn. Najaarscompetitie, koffietennis, het Seniorplus toernooi, Multi-clubcompetitie, ladderen, of rommelpotten. Er is voor ieder wat wils.

Met het ledenaantal gaat het goed, we hebben op dit moment meer dan 280 leden! Echt top. 

Beste 50-plus-leden, heb je al gedacht aan je opgeven voor het seniorplustoernooi? Zie ook posters op de ramen van het clubhuis. 

Er is veel te melden vanuit de club en het bestuur, dus vraag ik jullie aandacht om deze nieuwsbrief even goed te lezen. 

Clubkampioenschappen

De wens is groot om clubkampioenschappen te regelen. We hebben een week geprikt...: 17 t/m 21 oktober. Daarbij is vrijdag de 21e de afsluitende avond. Details volgen nog. Lijkt het je leuk te helpen bij de organisatie? Laat dan weten aan Annet ([email protected]) of aan Raimond ([email protected]). Vele handen maken licht werk. 

Rabo clubsupport

De Rabobank heeft een actie Clubsupport. Dat is voor leden van de Rabobank; je kunt stemmen op je favoriete club. Het levert geld op voor de club, in ons geval dus HTC. Heb je zelf een Rabobank rekening, of heb je kennissen of familieleden die klant zijn van de Rabobank? Dan kun je stemmen. 

Rabo Clubsupport

Dank voor jullie medewerking.

Parkdiensten

In aanloop naar de najaarscompetitie, is er weer de mogelijkheid om (in plaats van een bardienst) een parkdienst te draaien. Hierbij gaat het om het schoonmaken van de dugouts, ramen lappen, spinnenraggen verwijderen, vriezers ontdoen van ijs, etc. Dus de grote schoonmaak. We hebben twee dagen in de planning:

  • woensdagochtend, 14 september (start om 9:00 uur)
  • vrijdagochtend, 16 september (start om 9:00 uur)

Anke zal de diensten open zetten in het systeem, je bent van harte welkom om je in te schrijven.

Bardiensten

Je bent sowieso van harte welkom om bardiensten te draaien. Daarover heeft Anke recent een mail gestuurd. Het is toch altijd fijn om een drankje te kunnen bestellen in de avond na het tennissen. Ik heb wel het vriendelijke verzoek, om, als je bardienst hebt geen alcohol te schenken / te verschaffen aan eenieder < 18 jaar. En, hierbij dus ook het verzoek aan jongeren die nog geen 18 zijn om alcohol te nuttigen. Daarmee help je de bardienstmedewerker, en ook de club. Bij een controle kan het de club in de problemen brengen. Dank voor jullie medewerking.

Multiclub-competitie

In de zomer is de eerste editie geweest van de multi-club-competitie. Er waren vooral deelnemers van HTC, maar... ik heb van diverse kanten begrepen dat het heel leuk was. Je plant zelf de wedstrijd via een app. Het kost je niet een hele dag op een tennispark, maar je speelt gewoon af en toe een wedstrijd. We zullen voor jullie nog even e.e.a. op een rijtje zetten en in een aparte mail toelichten. Aangezien de animo voor de laddercompetitie nogal terugloopt, zien we als bestuur het rommelpotten (donderdagavond vanaf 19:00 uur) en de multiclub-competitie als goede alternatieven voor de ladder. 

Tot zover.

Zomerleden ontvangen nog een aparte mail met informatie & een aanbieding voor permanent lidmaatschap.

Mochten er nog vragen zijn, dan weten jullie mij en andere leden van het bestuur vast en zeker te vinden.

Groet,

Namens het bestuur,

Annet 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628