HTC nieuws - september 2023

24 september 2023


Beste leden van HTC,

De kinderen en de leiding van het HTC Funweekend zijn weer thuis. Het was een fantastisch leuk weekend, onvergetelijk voor de jeugdleden van HTC. Dank aan Raimond, Anouk, Annemieke, Maaike, Saskia en Arno. 

Het organiseren van dergelijke activiteiten is alleen mogelijk met voldoende vrijwilligers. We zijn echt blij dat we bij HTC zoveel vrijwilligers hebben. Op 7 oktober vindt de HTC vrijwilligersavond plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang. Mocht je het leuk vinden om te helpen bij de organisatie daarvan, meld je je dan alsjeblieft. We kunnen zeker nog handjes gebruiken.

Bardienst? 

Heb je je bardiensten al gedaan dit jaar? Of vind je het lastig om echt achter de bar te staan? Dan bieden we je nu de kans om de bardienst op een andere manier in te vullen. 

Op zaterdag 7 oktober van 9:00 uur tot 12:00 uur gaan we een grote schoonmaak en klusochtend houden bij HTC. Er is ruimte voor 4 personen. Je kunt je aanmelden, of spontaan komen (en ter plekke een bardienstformulier invullen). Activiteiten: ramen lappen, vriezers ontdooien, grote schoonmaak, dug outs soppen, maar ook is er wel kluswerk. Help je mee? 

Coming up.... ladies night!

18 november... ladies night... meer nieuws volgt.

Rabo clubsupport

Tot en met 26 september kun je nog je stem uitbrengen op HTC in de Rabobank app. Stem je op HTC? DANK!

 

Tot zover,

Groet,

Annet

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628