HTC nieuws April update

25 april 2024


Beste Allemaal,

Laten we hopen dat het echt lekkere tennisweer en snel aankomt; inmiddels hebben veel mensen niet stil gezeten; hieronder nieuws en mededelingen van alles rondom HTC.  

Vrijdag 26 April koningsspelen -> banen gereserveerd

Aanstaande vrijdag ochtend 26 april zijn er koningsspelen op de basisscholen. Bij HTC worden tennisclinics aangeboden. Let op: alle banen zijn hiervoor gereserveerd gezien het groot aantal kinderen dat wordt verwacht. Mocht je net willen gaan tennissen vrijdag ochtend: Raimond kan hulp gebruiken 😊.

Terrastent

Begin April zijn er tentdoeken bevestigd aan de overkapping van het terras. Hiermee hopen we niet alleen comfortabeler buiten te kunnen zitten maar ook de geluidsoverlast te beperken. Er komt nog een instructie te hangen voor het open en dichtmaken van de ‘flappen’. Belangrijk is in ieder geval om te weten; bij harde wind moet of alles open, of alles dicht.  Let dus graag op; ga je als laatste weg; lichten uit, tent dicht!

Rookbeleid

Voor zowel de binnenruimtes als de tent geldt een niet rook beleid, ook als er flappen open staan. We willen u daarnaast verzoeken op de momenten dat er kinderen aanwezig zijn, niet te roken op het terrein.

Verbouwing kleedkamers De verbouwing van de kleedkamers is in volle gang. We hopen op uw begrip gedurende de verbouwing.

Schoonmaker gezocht

Onze stille kracht achter de schoonmaak, Fleur Onnekink, gaat verhuizen naar Amsterdam voor haar studie. Hiermee zegt ze haar werkzaamheden op. We zoeken iemand die gemiddeld 4 uur per week tegen een vergoeding de schoonmaak op zich wil nemen.

Zomerlidmaatschap

Vanaf Juni is het weer mogelijk om een zomerlidmaatschap af te sluiten;  tarieven en aanmelden kan via de website www.tvhtc.nl ; zegt het voort! 

Tenniskamp en reis

In de bijlage de flyers van teamTP die leuke kampen en reizen aanbiedt! 

 

groet, Anouk 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628