Nieuw lesaanbod zomer 2024

19 maart 2024


Beste Allen,

In bijgaande flyer staat het vernieuwde lesaanbod bij HTC.

Een klein stukje achtergrond en aanvulling hierbij;

De vraag naar training is op dit moment groter dan dat Raimond uren in de week heeft. Dit maakt ook dat nieuwe leden werven lastig is, gezien starten met tennissen vaak samen gaat met een vraag voor training.

Raimond is een samenwerking aangegaan met Mike Hoffmans. Mike heeft een tennisorganisatie in Waddinxveen en geeft zelf tennis en padel training. Samen met Raimond heeft hij de krachten gebundeld en Team Tennis & Padel opgericht. Zij  begeleiden samen Sjoerd en Mirre op als jeugdtrainers. Sjoerd (HTC tennisser – Pabo student) en Mirre (HTC Tennisster en student Pedagogische wetenschappen) starten deze zomer met een opleiding bij de KNLTB tot tennistrainer (1 dag in de week).

Raimond en Mike coachen hen en zijn geregeld aanwezig bij de trainingen van m.n. de jongere jeugd. Alle trainers zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Daarbij zullen zij gaan werken met een trainingsapp via waar en gecommuniceerd zal worden over de trainingen, niet meer in losse whatsapp groepen.

Lesaanbod 2024:

Hierbij hoop ik jullie voldoende geïnformeerd te hebben. 

Groet Anouk

PS: de Club mix is in volle gang! a.s. vrijdag gaat om 19.00 uur de BBQ aan, je hoeft je niet aan te melden, het is een extra (gratis) service; vooral gezellig als je komt! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Adres

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628