Voorjaarscompetities 2022 en huidige winter competitie/Corona

18 november 2021


Beste HTC- Leden,  

Allereerst nog even de aandacht voor de eerste avondwedstrijden van de Wintercompetitie. De KNLTB heeft bestoten de avondwedstrijden tot en met 3 December op te schorten. Deze wedstrijden zullen worden ingehaald op de inhaaldata. Let op!!! Dit geld alleen voor de vrijdagavond! De wedstrijden overdag gaan gewoon door. Informatie is terug te lezen in de verstuurde mail door de KNLTB op 12 november.  Uiteraard mag je ook in overleg met je tegenstander zelf een datum zoeken. Laat dit ons wel even weten ivm afhangen van de banen en planning.

Meer informatie volgt hopelijk snel van de KNLTB.

Maar goed ook nog wat positief nieuws!!!!  

Inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2022 is weer mogelijk! Doe dit voor Maandag 3 Januari! Dit dient gedaan te worden via het onderstaande inschijfformulier.  

Zie in het bijgesloten bestand  voor mogelijkheden en data.   KNLTB competitie voorjaar 2022 Het coronavirus is nog steeds aanwezig in ons land en we weten niet hoe het de komende maanden gaat lopen, zeker gezien de huidige maatregelen. Er bestaat een kans dat we in het voorjaar nog steeds te maken hebben met de 1.5 meter regelgeving. De KNLTB wil er voor zorgen dat zoveel mogelijk spelers mee kunnen doen aan de voorjaarscompetitie. Tegelijkertijd moet er voorkomen worden dat de druk op de parken te groot wordt vanwege de 1.5 meter. Dit geldt vooral voor de drukke vrijdagavondcompetitie met vaste aanvangstijden. 

Veranderingen voor de vrijdagavond competitie De KNLTB heeft het aankomende voorjaar gekozen voor 'om de week spelen' om de drukte op vrijdagavond te spreiden en toekomstige groei mogelijk te maken. Deze vorm kan een passende oplossing zijn voor het reguleren van de drukte op de parken en het waarborgen van de 1.5 meter regel. Dit houd ook in dat we meer teams kunnen inschrijven en hopelijk het alom beruchte loten tot het verleden behoort.  

Wat houdt het 'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?  Alle teams spelen om de week competitie, de heren- en dames teams starten gelijk met de reguliere competitie (8 april). De mix teams starten een week eerder. (1 april) Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak als evt. 3e set.  Ieder team heeft totaal 5 speeldagen. De totale organisatie voor de VCL op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitievormen zijn gewoon 7 weken.

Vanaf heden willen we de aanmeldingen per mail ontvangen middels een ingevulde bestandje. we hebben het bestand toegevoegd als word document, hij zal binnenkort te downloaden zijn van af de HTC website. Tot die tijd mag je je inschijving mailen met daarin gevraagde informatie. als je vragen hebt graag mail naar [email protected]

  Sportieve groet, Namens Arno en Bart, 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Address

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk

KVK-nummer

40445628