HTC - zomernieuws 2021

20 juli 2021


Beste HTC-ers,

De zomer(vakantie) is begonnen. Tijd om even terug te kijken op de afgelopen periode en een aantal mededelingen te doen.

Opknappen park

Er is een hoop gebeurd de afgelopen periode. De oefenmuur is prachtig geworden, we hebben mooie statafels op wijnvaten, er is een nieuw speeltoestel, en er zijn nieuwe stoelen voor op het terras. Binnenkort komen er ook nieuwe stoelen binnen. 

Alle vernieuwingen zijn mogelijk gemaakt door leden met eigen bedrijf die bereid waren te sponsoren. Hoe fijn is dat. Top, dank aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben. 

Het park ligt er goed bij, met bloembakken, een schoon/mooi terras. Ik heb het al vaker gezegd en geschreven, we zijn gezegend met zoveel leden die dingen voor de club doen. 

Tropical Mixed Tournament

Begin juli vond het Tropical Mixed Tournament plaats. Het was een heel geslaagd toernooi. Er werd gekookt door leden voor leden, er stond een partytent met heaters, en sowieso was het heerlijk weer dus goed toeven op het park. Dank voor de organisatie en de inzet van vrijwilligers. 

Bardiensten

Het clubhuis is weer geopend. En dus kunnen er weer bardiensten worden ingepland. Anke Paardekooper stuurt hier met enige regelmaat een mail over. Daarin staan handige links waarmee je je kunt aanmelden voor een bardienst. Voel je niet verplicht, het is bedoeld om het makkelijker te maken je in te schrijven voor een bardienst. 

  • in de zomer zal het clubhuis geopend zijn van maandag t/m donderdag, vanaf 19:30 uur. Tenminste, als er iemand is die bardienst draait.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder die een bardienst draait dient in het bezit te zijn van het IVA certificaat. Het behalen van dit IVA-certificaat is niet moeilijk. Informatie hierover vind je op de website van HTC: https://www.tvhtc.nl/bardienst_reglement
  • Belangrijk: de nieuwe groene en zwarte stoelen zitten heerlijk. Als je bardienst hebt, zet ze gerust buiten. Wil je ze alsjeblieft aan het einde van je bardienst weer binnen zetten? DANK!

Overig niet onbelangrijk nieuws

  • Tom is gestopt met zijn taken als VCL (verenigingscompetitieleider). Jammer! Dank Tom, voor je inzet de afgelopen jaren. 
  • Wie-o-wie is bereid om de taken van Tom over te nemen? Mag ook samen met iemand anders, het is namelijk altijd fijn om taken te kunnen verdelen en elkaars backup te kunnen zijn. Je kunt je aanmelden bij Annet: [email protected], of een appje sturen
  • We (het bestuur) willen graag aan de slag met de website. Wie vindt het leuk om daarbij te helpen? Kan gaan om teksten schrijven, of layout/plaatsen van stukken. Kan ook als stage worden opgepakt door iemand met een opleiding in die richting. Kortom: we zijn op zoek naar hulp. Alvast dank voor het meedenken hierover. 
  • Er komt statiegeld op de plastic flesjes. Dat gaat bij HTC vooral om flesjes water en flesjes Aquarius. We zullen de kosten van statiegeld verwerken in de prijs van de flesjes. Als je ze inlevert krijg je het geld terug, maar je kunt de flesjes ook elders inleveren en je geld terug krijgen.
  • Het gaat heel erg goed met het aantal leden. Op dit moment staat de teller op 271, dat is inclusief zomerleden / 3-maanden leden. We hopen natuurlijk dat veel van de zomerleden hun lidmaatschap zullen omzetten naar een regulier lidmaatschap. We hebben bijna 60 (!) jeugdleden, daar zijn we ook heel blij mee.

Tot zover. 

Fijne zomer allemaal, veel tennisplezier, en voor degenen die vakantie hebben: fijne vakantie.

Groet,

Namens het bestuur,

Annet 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 341 3207

Address

Ten Katestraat 34
2394 TC Hazerswoude-Rijndijk